Мали нешта кои што го подобруваат квалитетот на животот

📌Мали нешта кои што го подобруваат квалитетот на животот
„Многумина од нас го губат половина од своето време посакувајќи работи кои би можеле да ги имаат кога не би го потрошиле половина од времето на посакување.“