Колку сте страсни да го следите вашиот вистински повик

📌Колку сте страсни да го следите вашиот вистински повик!
„Сѐ што би направил за себе, направи и за другите. Не треба да очекувате корист од великодушните дела, но добрите дела можат да ве доведат до изненадувачки награди. Ако не можете да добиете чудо, станете чудо. А пак, кога ви се чини дека среќните моменти ве заобиколуваат, створете сами таков момент.“ – Ник Вујичиќ
🫶„На крајот, не се годините кои се бројат во животот, туку животот поминат низ годините“ – Абрахам Линколн