Како да се справите со тагата при загуба на сакана личност

🎗️“Во моменти на тага и загуба, зборовите често се чинат недоволни да ги изразат емоциите што ги чувствуваме. Загубата на сакана личност може да биде исклучително болна и тешка за справување. Во овие тешки времиња, е важно да имаме поддршка од нашата заедница и околина.
🌿🤍Во нашето професионално оплружување, сме свесни колку е значајно да се посветиме на поддршка и помош во моменти на загуба и тага. Ние сме тука за вас, да ви помогнеме да се справите со овие тешки емоции, да ги изразите своите чувства и да најдете начини за здраво справување.
💫🧑‍🏫Ние не можеме да ја замениме загубата што ја чувствувате, но можеме да ви понудиме безбедно место каде што можете да ги споделите своите болки и да добиете професионална поддршка. Не се вознемирувајте да побарате помош. Заедно, можеме да ја проодиме оваа тага и да изградиме пат кон здрав живот напред.”