5 Совети за менаџирање на стресот

🧘Кога ќе се соочите со животните предизвици, нормално е да доживеете одредено ниво на стрес, секојдневните призвици исто така имаа придонес кон нивото на стрес. Стресот е природен биолошки и психолошки одговор на овие предизвици. На долги релации, истиот може да предизвика ефекти врз нормалното живеење, затоа Психолошко Советувалиште УКЛО нуди 5 корисни совети за справување со стресот.